Maatwerk

 1. 01. Concept

  Naast ons gamma exclusieve brievenbussen kunnen wij voor u eveneens creaties op maat uitwerken. Unieke ontwerpen met net dat tikkeltje meer. Dit kan zowel voor brievenbussen alsook voor reclameconstructies, tuinornamenten,  tuinschermen, verlichting, …

  Diverse maatwerkobjecten mogelijk, altijd weer een meerwaarde voor u of uw woning.

 2. 02. Creatie

  Hoe gaan we te werk? Allereerst nodigen wij u graag uit voor een gesprek waarbij de vragen, ideeën en mogelijkheden besproken worden. Daarna volgt een eerste ontwerptekening met materiaalbespreking. Zo wordt een heldere kostprijsberekening mogelijk gemaakt.

  Tot slot wordt het ontwerp aangepast en vervolledigd, met aandacht voor kleuren en afwerking.

   

 3. 03. Realisatie

  Met veel aandacht zorgen we voor de realisatie van uw maatwerkproject. Samen met bekwame vakmensen met jarenlange ervaring wordt het ontwerp omgetoverd tot een uniek geheel.

  Onze maatwerkprojecten kunnen zowel uitgevoerd worden in cortenstaal als gepoedercoated staal met keuze uit een ruim kleurenpalet.

   


Voorbeelden van maatwerk

Scheidingswanden met ingewerkte verlichting

De scheidingswanden zorgen samen met de palen en beplanting voor de afscheiding van het terras met de rest van de tuin.
De ingewerkte verlichting zorgt voor een aangename sfeer op een warme zomeravond.
Uitvoering in cortenstaal en gelakt staal.

Tuincenter Van Roie

Project ontwikkelt voor tuincenter te Herselt.
De beginletters van de naam zijn op een creatieve  manier verwerkt in het ontwerp. Het geheel doet dienst als blikvanger aan de parking waarbij de ingewerkte verlichting ’s avonds voor een speciaal effect zorgt. Uitvoering in cortenstaal en gepoedercoated staal


© 2019 Cosy Concept